Тук има 448 098 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Пром. помещение, област Варна, гр. Дългопол •  162 000 EUR • ID 30097188 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава Пром. помещение област Варна, гр. ДългополID: 30097188

Виж на картата
162 000 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 1365 m2
  • ГАЗ
  • НЕ
  • ТEЦ
  • НЕ
  • Особености
  • С преход / Тухла, 30097188
Допълнителна информация:
ЕКСКЛУЗИВНО! ЕРА Варна Тренд предлага за продажба промишлена постройка със собствен двор, в гр. Дългопол, обл. Варна. Дворът е с площ 3 076 кв. м, като постройката е на три етажа, със застроена площ 455 кв. м и РЗП 1 365 кв. м.

Дворът е обезопасен с масивна ограда, като самият имот се намира в непосредствена близост до главния път Варна-София, през Айтоския проход, с адрес: гр. Дългопол, ул. Георги Димитров 1. Предназначението на постройката е било за допълнителен цех към завод МЕТАЛ, като е строена по съответните стандарти. Заложени са над 30 см плочи, подсилени с арматури с дебелина 40 мм. Всеки етаж е предвиден да носи големи и тежки машини. Височината на таваните стига до 3 метра, като едно от помещенията е с 6-метров таван и може да се използва за подемник. На приземния етаж има канал за ремонт на МПС.

Сградата е тухлена, построена през 1980 г. Снабдена е с противопожарен хидрант и отговаря на всички изисквания за експлоатация. Налични са ТРИфазен и МОНОфазен ток, като монофазният ток е напълно независим като захранване, подсигурен от система от слънчеви панели с мощност от 10 kW и две батерии по 15 kW, с инвертор от 11 kW, като всички инсталации са в гаранция. Освен тях е подсигурено захранване и с допълнителен генератор за електричество, с мощност от 22 kW. Промишлената сграда е захранена към ВиК със собствени партиди, като разполага със санитарни възли на всеки етаж. Може да бъде преустроена за различни типове дейности. Към момента на третия етаж има обособени офисни части. Има и асансьорна шахта, която трябва да бъде ремонтирана и оборудвана със съответната машина. Дограмата на постройката е метална, като половината от покрива е ремонтирана и хидроизолирана. Там са позиционирани и слънчевите панели.

Прилежащият двор дава достъп до сградата от всички страни, като е подходящ за поставяне на всякакъв тип техника, мотокари, товарачи и други. В двора има и обособена постройка за автомивка, както и места за паркиране.

Дългопол е град в Североизточна България. Той се намира в Област Варна и е в близост до язовир Цонево. Градът е административен център на Община Дългопол. Община Дългопол е разположена в източната част на Стара планина. Релефът е полупланински и планински. Над 50 процента от територията е заета от горски масиви. Общинският център Дългопол се намира на 70 км от гр. Варна. Съседни на Дългопол са общините Долни чифлик, Провадия, Руен и Смядово. На територията на общината се намира язовир Цонево с дължина 28 км и с пълен обем 330 милиона m3. На брега на язовира се намират скалните образувания, наречени Чудните скали. Общината е пресечена от реките Луда и Голяма Камчия.

Оферта 0220299
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 11:47 на 30 април, 2024 год. Обявата е посетена 43 пъти
Брокер:
Красимир Георгиев

Личен телефон: 0894625282

Още оферти от Красимир Георгиев:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция ЕРА ВАРНА ТРЕНД
ЕРА ВАРНА ТРЕНД
град Варна, ул. Шар 1

Офис телефони: 0894625282
Телефон: 0894625282

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: